TCS PÅ CANTON MESSEN 2018

Den første sætning af den 124. Kinas import- og eksportmesse (Canton Fair) er nået til en vellykket afslutning.Som en velkendt producent af motorcykelbatterier i Kina har Fujian Songli Battery fået entusiastisk opmærksomhed fra kunder over hele verden.

SONGLI-1

I mere end 20 år har Songli Battery holdt sig til kvalitet som kernen, markedsorienteret, over for det stadigt skiftende globale miljø, aktivt reformeret og innoveret, vundet mange kunders gunst, og nogle kunder afgav endda ordrer med kontanter på retfærdig.

songli-2

For at tilpasse sig den globale udviklingstrend har Songli Battery lanceret nye produkter - Lithium batteri, som har tiltrukket mange kunder til at forespørge.

songli-3

Ifølge markedsfeedback er efterspørgslen efter UPS-batterier og solcellebatterier i USA, Europa, Mellemøsten, Afrika og andre markeder fortsat høj.Af denne grund har Songli Battery specielt åbnet batteribokse til energilagring, hvilket også tiltrækker mange professionelle købere til at forhandle.

sang-4

For at takke vores kunder for deres kærlighed, vil Songli Battery fortsætte med at være opmærksom på teknologisk innovation og levere den bedste kvalitet og de bedste prisbatterier til dig.


Indlægstid: 30. september 2018