TCS PÅ EICMA MOTOR EXPO 2018

Den 11. november 2018 sluttede den 76. EICMA med succes i Milano. Milano er berømt for arkitektur, mode, design, kunst, maleri, opera, økonomi, fodbold, forretning, turisme, medier, fremstilling, finans osv. Og EICMA er en af ​​de største og mest professionelle tohjulede køretøjer og reservedelsudstillinger i verden, og messen er fra den 6. til den 11. november i år. Der er mange købere og producenter fra forskellige lande til at deltage i denne messe. tredje gang, vores virksomhed-TCS Songli Battery deltog i denne messe. Vi tilbragte 9 dage i Milano.

songli-1songli

TCS stand

Denne gang tog vi ikke kun vores motorcykelbatterier, elcykelbatterier, bilbatterier og UPS-batterier, men tog også vores nye produkt: Lithium Iron Battery.Lithium Iran batteri er populært i Europa.Mange kunder er tilfredse med vores lithium-Iran-batterier. Vi mener, at vores lithium-jernbatterier ville blive brugt godt på markedet.

songli-2 songli-3

TCS stand

EICMA spiller en vigtig rolle i at promovere vores TCS-mærke i Europa. Vi mødte mange nye og gamle venner der, det er taknemmeligt at møde alle der. Tak for jeres besøg og støtte, venner. Vi ser frem til at etablere et langsigtet og venligt kooperativ partnerskab med dig. Vi ses næste gang, kære venner.

songli-4

kinesiske udstillere

songli-5 songli-6

Milanos katedral og den berømte plads

 Galleria Vittorio Emanuele Ⅱ

 

songli-7


Indlægstid: 13. nov. 2018