за нас

Songli батерија Group Limited.

SongLi батеријата е еден од најраните брендови батерија во Кина

Сонгли батерија е основана во 1995 година, специјализирана за напредно истражување, развој, производство и маркетинг на батерии. Сонгли батерија е една од најраните брендови на батерии во Кина. Производите на компанијата се широко користени во мотоцикли, електрични велосипеди, автомобили и индустрии и сите видови специјални намени со повеќе од двесте варијанти и спецификации.

По повеќе од 20 години развој, Songli Battery продолжува да расте. Производствената база зафаќа површина од повеќе од 400.000 квадратни метри со повеќе од 2000 вработени. Има комплетен сет на модерни фабрички згради, канцелариски згради и станбени згради на вработени. Сонгли батерија има напредна линија за производство и технологија на батерии и континуирано ги воведува водечките светски автоматски заварувачки склоп, машини за автоматско завиткување и други опрема Сонгли батерија активно соработува со владата за развој на технологијата за формирање на некадмиумски садови на батеријата и постојано ја проширува предноста на само-брендот. Фабриката произведува скоро 2.000.000 батерии месечно, а вкупниот производствен капацитет на годишно ниво е повеќе од 4.000.000 KVAh.

Сонгли батерија стана големо претпријатие, кое постепено се развива во еден од најголемите домашни производители на батерии. Компанијата има совршен систем за обезбедување квалитет и има положено ISO9001, ISO / TS16949 сертификација за систем за управување со квалитет. Со богато искуство во производство на батерии, совршен систем за иновации, добри односи со клиенти и сигурна услуга за пред-продажба, продажба и по-продажба, компанијата одржува стабилна застапништво во Кина и во странство и има агенции за услуги во многу градови. Во странство, бизнисот е проширен на Блискиот исток, Америка, Африка, Југоисточна Азија и повеќе од 100 земји и региони.

Со цел да учествува во конкуренција на пазарот, Сонгли Батерија брзо се разви преку техничка иновација, развој на технологија, соработка со заедничко вложување, спојување и заедничко работење. Компанијата сега формираше групен деловен модел со Хонгконг Сонгли Груп како јадро, Xiamen Songli New Energy Technology Co., Ltd, Xiamen Songli Import and Export Co., Ltd и Jin Jiang Songli Battery Co., Ltd како подружници, холдинг ( учество) акции на компанијата, притоа постојано интегрирање на пазарните ресурси. Инвестираше и соработуваше со многу претпријатија за производство на батерии. 

Согли батерија со „ иновации и посветеност " на претпријатието дух и " не најдобар, само подобро “ на стилот на работа за создавање на сопствен бренд, посветен на развојот на индустријата за батерии во Кина и создавање поголема вредност за потрошувачите. „е мотивацијата што не одржува напред.