Alt om Ryobi batteri 18v

Ryobi batteri 18v

Ryobi er et varemerke for Ryobi Limited.I mer enn 20 år har Ryobi vært et ledende merke for elektroverktøy og tilbehør.Selskapets produkter selges hos Home Depot, Lowe's og andre forhandlere over hele Nord-Amerika.

Ryobi-merket har eksistert i lang tid og er et av de mest pålitelige navnene ielektroverktøy.Du kan finne produktene til dette velkjente selskapet på ditt lokale hjemmelager og andre utsalgssteder.

18V-serien med batterier er en av deres bestselgende linjer, og det er ikke rart hvorfor!Batteriet har mye kraft pakket inn i det, slik at du kan komme deg gjennom mange prosjekter uten å måtte bekymre deg for å gå tom for juice eller å måtte vente for lenge på at verktøyet skal lades opp.

18V-serien med batterier er en av deres bestselgende linjer, og det er ikke rart hvorfor!Batteriet har mye kraft pakket inn i det, slik at du kan komme deg gjennom mange prosjekter uten å måtte bekymre deg for å gå tom for juice eller å måtte vente for lenge på at verktøyet skal lades opp.

Batteri for elektroverktøy

RYOBI 18 voltLitium-ionBatteripakke for batteridrevet verktøy (LX1818) er et erstatningsbatteri med høy ytelse designet for å gi lang levetid og overlegen ytelse.Dette batteriet er designet for bruk i Ryobi 18V litiumion batteridrevne verktøy, som bore-/skruemaskiner, sager og polere.

RYOBI LX1818 har en høykapasitetsdesign som gir maksimal kjøretid per lading for alle applikasjonene dine.Den universelle utformingen passer til de fleste RYOBI 18V Lithium-Ion-batterier, slik at du kan være sikker på at du alltid vil ha den beste passformen til verktøyet ditt.

RYOBI 18V LITHIUM-ION BATTERY er et oppladbart litium-ion batteri som gir lengre driftstider og kontinuerlig strøm.18V RYOBI LITHIUM-ION BATTERIET er designet for å hjelpe deg med å drive verktøyene dine lenger, slik at du kan gjøre mer med mindre tid mellom ladingene.

Dette høykapasitets, lette batteriet er designet for å gi pålitelig ytelse for alle de trådløse verktøyene dine, inkludert bore-/drivere, sager og lommelykter.Den har en kraftig kapasitet på 2 Ah som gir opptil 80 % mer driftstid enn standard NiCad-batterier.18V RYOBI LITHIUM-ION-BATTERIET er kompatibelt med alle 18V-elektriske verktøy og tilbyr samme førsteklasses ytelse som andre Ryobi litium-ion-batterier.

Ryobi 18V trådløs slagnøkkel

Ryobi 18V Cordless Slagnøkkel er den kraftigste trådløse Slagnøkkelen i sin klasse og den eneste med en rask 2-sekunders skytehastighet, slik at du får raske, kraftige resultater.18V-batteriet gir opptil 45 % mer driftstid enn sammenlignbare trådløse modeller, slik at du kan bruke mer tid på å jobbe med prosjektene dine i stedet for å lade.Den har en 3/4" chuck for raskt, nøyaktig arbeid på stål, aluminium og plast.

 

Ryobi 18V Cordless Slagnøkkel inkluderer et LED-lys som lyser opp mørke områder mens du arbeider, slik at du ikke trenger å slå på ekstra lys eller brytere.Den inkluderer også en børsteløs motor for lengre levetid og mindre vedlikehold enn tradisjonelle motorer;denne modellen overskrider livstidsgarantien til andre verktøy.

 

Ryobi 18V one+ batterier er den perfekte løsningen for dine behov for elektroverktøy.Disse kraftige litiumion-batteriene er designet for å vare og gi lang levetid.18V one+-batteriet har stor kapasitet og god ytelse, noe som gjør det ideelt for alle jobber fra hagearbeid til trearbeid.

Drillen kan brukes som driver eller drill.Den har en kraftig 1/3 hestekrefter motor som gir deg mer dreiemoment enn gjennomsnittlige øvelser.Verktøyet har et LED-lys plassert på siden av boret som hjelper til med boring på mørke steder eller når en lommelykt ikke er hendig.

Verktøyet har også enhånds revers for bedre kontroll under harde borejobber.Også inkludert i settet er to Lithium Ion-batterier med en kapasitet på 2Ah hver for maksimal kraft for tøffe jobber eller langvarig bruk hjemme eller på arbeidsplassen.Denne pakken kommer med to 18V 7,0Ah batterier og ett 18V 6,0Ah batteri, slik at du kan ha alt verktøyet du trenger for hånden uten å måtte bære rundt på ekstra verktøy!

Ryobi 18V Lithium-Ion XR-batteripakken er designet for å brukes med Ryobi 18V trådløs RYOBI motorsag- og slagnøkkelsett (RC8000).RC8000 har 2 litium-ion-batterier som gir opptil 90 minutters kontinuerlig bruk på full lading.Batteripakken inkluderer også en lader og to 5-1/4" forlengelsesstenger.


Innleggstid: 25. juli 2022