Ma'a AGM sili ona lelei o le 2022

O le a le AGM Battery

I totonu o pisinisi maa, o se upu e masani ona faʻalogoina o le AGM maa, ae o le mea moni, AGM (Fala tioata fa'asusu) o le maa o le faʻaopoopoina lea o le AGM separator pepa i le va o papatusi lelei ma le leaga ma o se ituaiga faʻamaufaʻailogaina taʻitaʻi acid maa, lea o le a fesoasoani i le absorption maa acid pe a uma ona faaopoopo leneipepa vavae.O le vave fa'afefe, o lea o le a sili atu le fa'atinoga nai lo ma'a ta'i-acid masani.

O maa AGM ua mamanuina e tuʻuina atu le saogalemu maualuga i tulaga uma, e aofia ai le malulu tele ma le vevela.E mafai foi ona latou tatalia le maualuga o fua o le lafoaia, o lona uiga e mafai ona faʻaaogaina mo faʻaoga e pei o moli moli, mea faʻalogo ma masini faʻafomaʻi.

E faia i le alumini-zinc alloy faatasi ai ma se tuufaatasiga faapitoa e mafai ai ona taofia lona tau i luga o se vaitaimi umi atu nai lo isi ituaiga o maa.Ole mea lea e mafai ai ona e fa'aogaina le eletise a lau ta'avale e aunoa ma le popole e sui soo le maa.

Le lelei ma le le lelei o ma'a AGM

Tulaga lelei o le AGM Battery

1. Latou te le faiamasaafaigofie.

2. O lo latou malosi fa'aola o lefai si maualuga.

3. E puupuu lo latoutaimi e molia ai.

4. E iai a latou aola umi.

5. O i latou osili atu le leleima sili atu ona umi.

6. O i latoufa'aitiitia le fa'atupuina o le sulfatenai lo ma'a susu masani.

Le lelei ole AGM Battery

1. Maualugatauo le gaosiga.

2. O le malosi o lefai si maualalo, o le faʻaogaina o meafaigaluega e faʻatapulaʻa, ma e le mafai ona faʻaogaina i luga o masini eseese.

3. O le a faasolosolo malie lava ona faaitiitia le gafatia ma letaimi e molia aio le a umi atu.

4. O le tele o le faʻatauina poʻo le faʻapipiʻiina o le voltage o le a faʻapuupuu ai leola maa.

AGM Battery VS GEL

 

E fa'afefea ona galue ma'a AGM?

Muamua lava, e tatau ona e iloa o le AGM maa o se VRLA maa(fa'amaufa'ailogaina valve-regulated lead-acid maa), aua o le AGM maa o se paluga o le sulfuric acid ma le vai.Pe a molia, o le a faʻafefeteina ma le taʻitaʻia e maua ai le hydrogen ma le okesene, lea o le a faʻateʻaina mai maʻa masani, ae o le AGM maa o le a taofia le kesi mai le alu, tuusaʻo le faʻaitiitia o le vai, ma pe a maualuga tele le mamafa, o le o le a vaivai le kesi, puipuia le faaleagaina o le fausaga.

Filifili le Gel Battery poʻo le AGM Battery?

I le taumalulu, o le mana o le AGM osili atu ona uminai lo le ma'a gel, aua i lalo o tulaga ogaoga o galuega, o le colloidal thixotropy a le ma'a gel e fa'atopetope ai lona mana.O le maa gel o le a le faʻasaʻoina le kasa acid, ae o le AGM o le ai ai se vaega itiiti o le kesi, E monipuna eletise lanu meamata.I le tulaga o le tau, o le AGM maa o le ataugofienai lo maa gel.I le tulaga o le olaga ma le tauina, o le faʻatau atu o maa AGM e maualuga atu foi nai lo maa gel, ma e sili ona faʻaaogaina i siosiomaga faigata.

Le ma'a sili AGM 

I le aotelega, o le AGM maa o se filifiliga lelei, afai e te filifilia le AGM maa e fai ma au oloa, ona fesoasoani lea o leTCS AGM maa taʻiala ia te oe e filifili le sili AGM maa.

1.Odyssey PC680

O le maa muamua AGM sili e fautuaina o leOdyssey PC680O le maa, muamua ona o lona faagasologa o le taamilosaga loloto, lea e mafai ai ona taamilo i luga400+.E o'o lava i le fa'ate'a80%, ma o le ola o le maa e umi atu pe a faatusatusa i le ituaiga tutusa o le maa.Lona lua, ona o le vave ona molia, e mafai ona molia i totonu4-6 itula i lalo o tulaga masani, o le tasi lea o loʻo i ai le maualuga o le faʻaogaina o le faʻaogaina i luga o le maketi.

Ioe, i isi itu, faʻapipiʻi fetuutuunai, faʻataʻitaʻiga anti-overflow, faʻamalosi ma teteʻe teteʻe, maualuga le vevela o loʻo lelei foi ona fai.

2.XS Malosi D6500

Afai e te manaʻo e filifili i le ultra-low internal resistance, o le XS Power D6500 o se filifiliga lelei.

Ultramaualalo le tetee i totonu.

Superola tautua umi.

Fa'apipi'i tele i totonuso'o se nofoaga.

SuperFala tioata fa'asusu.

Supertotogi vave.

O nei mea uma e mafai ona avea ma mafuaʻaga mo oe e filifili ai le sili AGM maa.

3.YUAM320BS YTX20L BS

O le amataina o se taavale o se mea faanoanoai le taumalulu, aemaise lava le mea e to'a ai le kiona.Ae o se maa maualuga e leai se tausiga e pei o lenei, faatasi ai ma amps malulu, e mafai ona fesoasoani ia te oe e amata lelei lau taavale i le taumalulu faigata.

O loʻo i ai le tulaga lelei uma o le fausaga mamanu i luga o le maketi, e pei oAGMe le manaʻomia le faʻaopopoina o vai,fa'amaufa'ailoga lelei, ae o lona tau atonu e sili atu le taugata, ae e le taofia ai le avea ma maa AGM e sili ona fiafia i ai, maYUASAo se fa'atuatuaina O le fa'ailoga ma le ta'uta'ua e matua lautele lava, ma o se tasi ole maa sili ona lauiloaituaiga i le lalolagi.

4.Qty 2 VMAX SLR155 Vmaxtanks AGM Deep Cycle Ma'a

O le lanu muamua e sau i lou mafaufau pe a vaʻaia e lanu meamata.Talu ai o le maa lea e leai se liki, e tusa lava po o fea e te faʻapipiʻiina ai, e le maua ai ni kasa ma elemene leaga, ma e saogalemu ma mautu e oʻo lava ile ea ma le sami.

Fuafuat: 90lbs.

AGMtekonolosi e faʻavave ai le faʻaogaina o le electrolyte.

O le olaga o le faʻanofoa mamanu o le10-12tausaga.

O letaamilosaga lolotofa'agasologa fa'asili le numera o ta'amilosaga.

Poloaiga masani faamiliteli sili.

Le ma'a sili AGM e tatau ona i ai se nofoaga.

5.Kinetik HC600

Ole maa AGM sili lea ile 11.8 lbs.

ABSatigi, e tetee atu i faailoga tusi ma le vevela maualuga.

Fa'amaufa'ailoga lelei, va'a ma le leak-proof i so'o se auala gaoa, e mafai ai ona e maua atili le filemu o le mafaufau ma taula'i i lau ta'avale.

Ultra maualalo SER, tele-pole ipu, maualuga malosi malosi.E mafai ona fa'aola masini e o'o atu600wattsleai se popole.

I le faʻaaogaina, e mafai lava ona faʻaaogaina e pei omoa vao ma'a, ma'a fa'alogo leo.

Afai e te manaʻo e faʻatau le sili AGM maa o se filifiliga lelei lea.

E UIGA I LE AGM Battery

O maa AGM ua amata ona lauiloa ma ofoina atu le tele o faamanuiaga.E mafai ona fa'aogaina i le tele o fa'aoga ma e matua umi lava, ma fa'aogaina lelei mo le fa'aoga i fafo-auala.Ae ui i lea, ei ai foi a latou faaletonu.

O le pito sili ona leaga o le latou le fa'aoga lelei.Ona o la latou mamanu faʻamaufaʻailogaina, latou te manaʻomia le tausiga sili atu nai lo isi ituaiga o maʻa.O lona uiga e tatau ona e sui soo le maa nai lo isi ituaiga maa.O le maa AGM e sili atu le mamafa nai lo isi ituaiga o maa ma e le lelei pe a oʻo i le vevela maualuga.

Ae peitaʻi, afai o loʻo e suʻeina se punaʻoa faʻalagolago o le mana o le a tumau ia te oe mo le tele o tausaga e aunoa ma le popole e uiga i le tausiga poʻo le faʻatinoga o faʻafitauli ona mautinoa lea o le filifiliga sili lea mo oe!

TCS Battery Professional AGM Manufacturer


Taimi meli: Me-26-2022