Saina 12V 7Ah Faʻatau maa

O le7Ah SLA maae lelei mo moli faʻafuaseʻi ma faʻaoga saogalemu.Faʻatasi ai ma se fua faʻatatau o le 1385 mA, o loʻo i ai le malosi lelei o le 11 Ah.E leai se tausiga ma e mafai ona toe faʻaleleia i le 1000 taimi.O le maa o loʻo i ai se vasega puipuiga IP65 ma se fesoʻotaʻiga faʻapipiʻi puipuia o le overcharge.

O le maa SLA o se maa ta'ita'i-acid ua fa'amaufa'ailogaina e mafai ona toe fa'aola i le 1000 taimi.O le aoga autu o lenei ituaiga o maa e le manaʻomia se tausiga poʻo se tausiga faʻapitoa, o lea e talafeagai ai mo faʻaoga e manaʻomia ai le faʻatuatuaina ma le umi o le auaunaga.

O lenei ituaiga maa e masani ona faʻaaogaina i moli faʻafuaseʻi, e pei o moli lapataʻiga i tafatafa o le auala, e manaʻomia ona ki vave pe a uma ona faʻagaoioia e le motion detector poʻo isi masini.

O le VARTA 7AH Ultra Premium Sealed Lead Acid Battery o se maʻa e leai se tausiga, faʻamaufaʻailogaina taʻitaʻi acid e maua ai le paleni atoatoa o le gafatia, malosi malosi ma le tau.O loʻo i ai se fua faʻatatau o le tagata lava ia e maualalo, o lea e mafai ai ona toe faʻaleleia i le 1000 taimi.O le VARTA 7AH Ultra Premium Sealed Lead Acid Battery o se mamanu faʻapipiʻi atoatoa lea e maua ai le puipuiga o le vai mai aafiaga o le siosiomaga i fafo e pei o le susu ma le pefu.O le VARTA 7AH Ultra Premium Sealed Lead Acid Battery o loʻo faʻaalia ai se pusa palasitika ABS faʻatasi ai ma se faʻapipiʻi anode i totonu e maua ai le umi o le auaunaga i tulaga faigata.

 

Faʻatasi ai ma le maualuga o le malosi o le 7Ah / L ma le lelei o le taamilosaga, o le VARTA 7AH Ultra Premium Sealed Lead Acid Battery e fetaui lelei mo faʻaoga e pei o faʻalavelave faʻafuaseʻi faʻamalama faʻalavelave, faʻaogaina o le eletise feaveaʻi ma isi faʻaoga e manaʻomia ai le faʻamaoni.

Faamauina Lead Acid Battery |Malosiaga Fa'atuatuaina

 

O le maa fa'amaufa'ailoga o le lead acid o le ituaiga masani lea o le maa toe fa'aleleia, ma o se filifiliga lauiloa mo talosaga fa'apisinisi ona e mafai ona toe fa'aola e aunoa ma le aveesea mai le masini.O le maa o le lead acid ua fa'amaufa'ailogaina e iai fo'i le maualalo o fua faatatau o le fa'amama, o lea e aoga mo fa'aoga e tatau ona tu'u ai se maa mo se taimi umi.Afai o loʻo e suʻeina se malosiaga faʻalagolago, o se tasi lea o filifiliga e tatau ona mafaufau i ai.

O ma'a ta'ita'i fa'amau fa'amaufa'ailoga o le ituaiga ma'a sili ona taatele o lo'o fa'aaogaina ile fale gaosi eletise.E maualuga atu le malosi o le malosi nai lo isi ituaiga o maa, o lona uiga e mafai ona latou teuina le tele o le malosi mo se mamafa ma le voluma tuʻuina atu.

Afai e te mana'o e fa'aoga se masini fa'aola i totonu o si'osi'omaga sili ona leaga pe e te mana'o i se mea e mafai ona tumau mo le tele o tausaga e aunoa ma se ituaiga tausiga, ona fa'amaufa'ailogaina lea o le maa acid lead e mautinoa lava o se mea e tatau ona va'ai i ai.

Aisea na Filifilia ai le TCS Battery?

1. Faamaoniafaatinoga amata.

2.O le mama o le electrolytic taitai e sili atu nai lo99.994%.

3.100%Su'ega a'o le'i tu'uina atu.

4.Pb-Calaulau fa'ameamea ipu ma'a.

5.ABSatigi.

6.AGM pepa laugatasi.

7.mae'afa'amaufa'ailogaina, leai se tausiga.

F FA IA OE!

FA'ATA'ITA'I TOTONU

TAUSAGA UMA

FEAGAI TOTONU

FESOASOANI LEA


Taimi meli: Nov-23-2022