TCS Battery i le PV Chengdu Expo 2021

Saina (Chengdu) International Solar Photovoltaic & Energy Storage Technology Exhibition (PV Chengdu 2021) e amata mai i le aso 23 i le aso 25 o Aperila, 2021 i le taulaga fa'avaomalo faavaomalo a Saina i sisifo i Chengdu.Faʻalagolago i tekinolosi faʻapitoa ma oloa a le alamanuia, o le faʻaaliga e faʻamoemoe e faʻalauiloa le fefaʻatauaʻiga o oloa mo faʻaaliga faʻatasi ma le faʻamoemoe o le tuʻuina atu o oloa, faʻataʻitaʻiga tekonolosi fou ma le faʻalauiloaina o faʻataʻitaʻiga fou.

pese-1

Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o le tamaoaiga o le lalolagi, o le solar photovoltaic o se malosi mama ma maualalo-carbon o loʻo taʻalo ai se sao taua i le faiga o le malosi o le lalolagi.O le Songli Group o loʻo i Chengdu nei ma se faʻasologa o oloa e teu ai le malosi e faʻalautele ai avanoa pisinisi fou.I le faʻaopoopoga i le faʻaogaina i le fanua o le solar photovoltaic, TCS energy storage battery series o loʻo i ai le tele o faʻaoga i meafaigaluega eletise eletise, masini faʻatoʻaga, faiga faʻaola eletise, faiga faʻamatalaga fesoʻotaʻiga, faʻaogaina o le eletise, faʻamalo auala, auala feoaiga. , ma isi. Faʻafeiloaʻi e asiasi mai ia i matou i le pusa A382!

pese-2

O le Songli Battery na faʻavae i le 1995, lea e faʻapitoa i suʻesuʻega maualuga, atinaʻe, gaosiga ma maketi.O le Songli Battery o se tasi o faʻailoga muamua o maa i Saina.O a matou oloa e faʻaaogaina lautele i uila afi, uila eletise, taavale ma alamanuia o ituaiga uma o faʻamoemoega faʻapitoa ma sili atu i le lua selau ituaiga ma faʻamatalaga.

pese-3

 


Taimi meli: Apr-25-2021