Le 25 tausaga o le Songli Battery ma le sauniga foaʻi lautele

pese

Faʻavaeina i le 1995, o le Songli Battery e oʻo mai i lona 25th tausaga i le 2020. I le avea ai o se atinaʻe ma se lagona o tiute faʻaagafesootai, o le Songli Battery o loʻo i ai pea i tiute i ana gaioiga lautele, ma ua faia ni taumafaiga tauagafau e toe faʻafoʻi atu i le sosaiete ma fausia lona nuu.I le afiafi o le faamanatuina o le 25th anniversary, na faia ai e Songli Battery ni foai i le Charity Federation of Dongshi Town of Jinjiang city ma le Central Primary School of Dongshi Town of Jinjiang City.

pese-1

pese-2
O lagona manuia lautele o Songli Battery e le gata ina talisapaia e faalapotopotoga alofa, ae e matua lauiloa foi e faalapotopotoga pati.Matou te talitonu i taimi uma o se atinaʻe sili ona lelei, aʻo sailia lona lava atinaʻe i le lumanaʻi, e tatau foi ona tausisi e toe faafoi atu i le sosaiete.

O le Songli Battery e talitonu i taimi uma o le poto o le puna lea o atinaʻe atinaʻe, ma o aʻoaʻoga o le faiaoga muamua lea e tuʻuina atu le poto.Mai le amataga e oo mai i le taimi nei, o le lagolagoina o le atinaʻeina o aʻoaʻoga o se moli taiala i luga o le auala o Songli Battery.

Talafa'asolopito o Kamupani

1995

Na faavaeina le Bati Songli. 

2002

O le fale gaosi Songli na fausia i Quanzhou, Saina.

2008

O fa'atauga o ma'a ta'avale a Songli o lo'o ta'imua i le maketi i totonu o le atunu'u.

2013

O le au faʻatau a Songli mo maketi faʻavaomalo na fausia ma o matou faʻatauga na oʻo atu i le lalolagi atoa.

2016

Songli Quanzhou gaosiga matagaluega A na faavaeina ma matou iloa otometi gaosiga gaosiga.

2019

Songli Quanzhou production department B na faʻatūina ma amata ona matou faʻateleina le gaosiga o le maa mo le faʻalauteleina o maketi.

2020

I le 25th anniversary of Songli Battery, TCS brand o le a sili atu ona tauva i maketi o le lalolagi.

 

Taimi meli: Oke-19-2020