China Motorbike dry charged maintenance free battery YT5AL-BS manufacturers and suppliers | SONGLI

Pangropéa suplai motor gratis batré gratis YT5AL-BS

Pondok Description:

GB: baku 
tegangan Dihaturkeun (V): 12 
kapasitas Dihaturkeun (Ah): 5 
Ukuran Batre (mm): 119 * 60 * 126 
Beurat Rujukan (kg): 1,46 
ukuranana hal Outer (cm): 33.3 * 27.7 * 14.3 
paking Jumlah (PCS): 6 
20ft wadahna loading (PCS): 11088 
Terminal abah: 
OEM Service: didukung
Asal: Fujian, China.


Profil parusahaan
Tipe Usaha: Produsén / Kilang kitu.
Main Produk: accu asam Diterangkeun, accu VRLA, accu motor, accu gudang, accu Electronic Sapédah, accu Automotive na accu Litium.
Taun Ngadegkeun: 1995.
System Management bijil: ISO19001, ISO16949.
Lokasi: Xiamen, Fujian.

Dasar Info & spésifikasi konci
Standar: GB
tegangan Dihaturkeun (V): 12
kapasitas Dipeunteun (Ah): 5
Ukuran Batre (mm): 119 * 60 * 126
Beurat Rujukan (kg): 1,46
ukuranana hal Outer (cm): 33.3 * 27.7 * 14.3
paking Jumlah (PCS): 6
20ft wadahna loading (PCS): 11088
Terminal abah:
OEM Service: didukung
Asal: Fujian, China.

Kemasan & kiriman
bungkusan: PVC buleud / buleud berwarna.
Kiriman: FOB Port: Xiamen Port.
Kalungguhan Time: 20-25 ngagawekeun Days.

Mayar jeung pangiriman
pembayaran Sarat: TT, D / P, LC, oa, jeung sajabana
Rincian Pangiriman: dina 30-45 poé sanggeus urutan dikonfirmasi.

Kaunggulan kalapa primér
1. 100% inspeksi Pra-pangiriman pikeun mastikeun kualitas stabil sarta kinerja dipercaya.
2. PB-Ca alloy grid plat batré, leungitna cai low, sarta kualitas low laju timer ngurangan stabil.
3. Jeung téhnologi sealing panas, harta sealing alus.
4. lalawanan internal Low, laju tinggi kinerja ngurangan alus.
5. kaunggulan tinggi-na-low kinerja suhu, suhu gawé mimitian ti -25 ℃ nepi 50 ℃.
6. Desain jasa ngambang hirup: 3-5 taun.

Pasar ékspor Main
1. Nagara Asia Tenggara: India, Indonesia, Malaysia, Filipina, Myanmar, Vietnam, Kamboja, sareng sajabana
nagara 2. Afrika: Afrika Kidul, Aljazair, Nigeria, Kenya, Mesir, jrrd
3. Nagara-Timur Tengah: Yaman, Irak, Turki, Libanon, UAE, Saudi Arabia, sareng sajabana
4. Nagara Latin sareng Amérika Kidul: Mexico, Colombia, Brazil, Peru, Ékuador, Vénézuéla, sareng sajabana 
5. nagara Éropa: Jerman, Italia, Ukraina, jeung sajabana


  • Saméméhna:
  • Hareup: