Harga kalungguhan 2024-4-11
  • SHFEI 16725 40
  • SMM 16350-16500 16425
  • LME 14702 -88
Deui>

batré TCS diadegkeun dina 1995, nu ngahususkeun dina panalungtikan batré canggih, ngembangkeun, produksi jeung marketing.Batré TCS mangrupikeun salah sahiji merek batré pangheubeulna di Cina.Produk perusahaan seueur dianggo dina motor, Batré UPS, Batré Solar, sapédah listrik, mobil sareng industri sareng sagala jinis tujuan khusus, langkung ti dua ratus jinis sareng spésifikasi.

maca deui