Kalungguhan Harga 2019/12/04
  • SHFEI 15060 65
  • SMM 15200-15350 -75
  • LME 1912 -1,5
beuki>

batré SongLi diadegkeun dina 1995, nu ngahususkeun dina canggih ieu panalungtikan batré, ngembangkeun, produksi jeung marketing. batré SongLi mangrupakeun salah sahiji merek batré pangheubeulna di Cina. produk parusahaan anu loba dipaké dina motor, bicycles listrik, mobil jeung industri jeung sagala jinis Tujuan husus, leuwih ti dua ratus variétas sarta spésifikasi.

maca deui