Harga kalungguhan 2022-05-31
  • SHFEI 15245 195
  • SMM 15050-15150 15100
  • LME 14844 54
Deui>

batré SongLi diadegkeun dina 1995, nu ngahususkeun dina panalungtikan batré canggih, ngembangkeun, produksi jeung marketing.Batré SongLi mangrupikeun salah sahiji merek batré pangheubeulna di Cina.Produk perusahaan seueur dianggo dina motor, sapédah listrik, mobil sareng industri sareng sagala jinis tujuan khusus, langkung ti dua ratus jinis sareng spésifikasi.

maca deui