Harga kalungguhan 2023-7-4
  • SHFEI 15530 -65
  • SMM 15200-15350 15275
  • LME 14171 -51
Langkung>

batré TCS diadegkeun dina 1995, nu ngahususkeun dina panalungtikan batré canggih, ngembangkeun, produksi jeung marketing.Batré TCS mangrupikeun salah sahiji merek batré pangheubeulna di Cina.Produk perusahaan seueur dianggo dina motor, Batré UPS, Batré Solar, sapédah listrik, mobil sareng industri sareng sagala jinis tujuan khusus, langkung ti dua ratus jinis sareng spésifikasi.

maca deui