Harga kalungguhan 2022-10-14
  • SHFEI 15330 50
  • SMM 15100-15200 15150
  • LME 13886 -10
Langkung>

batré TCS diadegkeun dina 1995, nu ngahususkeun dina panalungtikan batré canggih, ngembangkeun, produksi jeung marketing.Batré TCS mangrupikeun salah sahiji merek batré pangheubeulna di Cina.Produk perusahaan seueur dianggo dina motor, Batré UPS, Batré Solar, sapédah listrik, mobil sareng industri sareng sagala jinis tujuan khusus, langkung ti dua ratus jinis sareng spésifikasi.

maca deui