Lead Price 2020/07/02
  • SHFEI 15060 65
  • SMM 15200-15350 -75
  • LME 1912 -1,5
More>

baterei SongLi didegaké ing taun 1995, kang spesialis ing majeng riset baterei, pembangunan, produksi lan marketing. baterei SongLi iku salah siji saka merek baterei wiwitan ing China. perusahaan kang sing digunakake digunakake ing motor, pit listrik, montor lan industri lan kabeh jinis waé khusus, luwih saka rong atus varieties lan specifications.

maca liyane