Rega timbal 2024-4-11
  • SHFEI 16725 40
  • SMM 16350-16500 16425
  • LME 14702 -88
Liyane>

baterei TCS didegaké ing 1995, kang spesialisasine ing riset baterei majeng, pembangunan, produksi lan marketing.Baterei TCS minangka salah sawijining merek baterei paling wiwitan ing China.Produk perusahaan akeh digunakake ing motor, Baterei UPS, Baterei Solar, sepedha listrik, mobil lan industri lan kabeh jinis tujuan khusus, luwih saka rong atus jinis lan spesifikasi. Kabeh jinis baterei asam timbal kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan khusus.

maca liyane