Çmimi i plumbit 2023-7-4
  • SHFEI 15530 -65
  • SMM 15200-15350 15275
  • LME 14171 -51
Më shumë>

Bateria TCS u themelua në vitin 1995, e cila është e specializuar në kërkimin, zhvillimin, prodhimin dhe marketingun e avancuar të baterive.Bateria TCS është një nga markat më të hershme të baterive në Kinë.Produktet e kompanisë përdoren gjerësisht në motoçikleta, bateri UPS, bateri diellore, biçikleta elektrike, makina dhe industri dhe të gjitha llojet e qëllimeve të veçanta, më shumë se dyqind lloje dhe specifikime. Të gjitha llojet e baterive të acidit plumb për të përmbushur nevoja të ndryshme të personalizuara.

Lexo më shumë