Оловна цена 2024-4-16
  • ШФЕИ 16765 година -30
  • СММ 16400-16500 16450 година
  • LME 14763 -37
Повеќе>

TCS батеријата е основана во 1995 година, која е специјализирана за напредно истражување, развој, производство и маркетинг на батерии.TCS батеријата е една од најраните брендови на батерии во Кина.Производите на компанијата се широко користени во мотоцикли, UPS батерија, соларна батерија, електрични велосипеди, автомобили и индустрии и сите видови специјални намени, повеќе од двесте сорти и спецификации. Сите видови оловно-киселински батерии за задоволување на различни приспособени потреби.

Прочитај повеќе