Vedligeholdelse af motorcykelbatteri

Måske er det ikke for nogle motorcyklister6 volt motorcykel batteribare en lille strømkilde?Hvilken hemmelighed har den?Men faktisk har motorcykelbatterier nogle hemmeligheder.Hvis vi kender disse hemmeligheder godt, vil det være lettere for os at forbedre dets ydeevne og forlænge batteriets levetid ved fremtidig brug.Omvendt, hvis vi ignorerer eksistensen af ​​disse hemmeligheder, vil batteriet svigte for tidligt.

Er det netstrøm?

INGEN!Det6 volt motorcykel batterier ikke motorcyklens hovedstrømkilde.Det er faktisk kun en hjælpekraftkilde til motorcyklen.Motorcyklens egentlige hovedstrømkilde er generatoren.Hvis hovedstrømkilden beskadiger batteriet, vil der være et strømtabsfænomen.Generatoren og ladesystemet bør kontrolleres først.

Har tørbatterier elektrolyt?

Motorcykler er opdelt i tørbatterier og vandbatterier.Mange ryttere tror, ​​at tørre batterier ikke har nogen elektrolyt.Faktisk er denne opfattelse forkert.Uanset hvilken form for bly-syre batteri det er, skal dens vigtigste interne komponent være bly.Og syre, først da kan det spille sin rolle.

Det er bare, at produktionsprocessen for tørbatterier og hydrobatterier er anderledes.Når tørbatterierne forlader fabrikken, er elektrolytten blevet tilføjet til batterierne, og hydrobatterierne skal tilføjes senere.

Desuden skal elektrolyttens væskeniveau tilføjes til den øverste markeringslinje, når vandbatteriet installeres.Hvis det overstiger eller er for lavt, vil det påvirke batteriets levetid, og det nye batteri skal efterlades i en halv time, når det tages i brug første gang.Opladning er påkrævet.

Lille strøm eller høj strøm opladning?

Når man oplader 6 volt motorcykelbatteriet, er det også meget specielt.For det første er spændingen ikke let at blive justeret for højt under opladning.Prøv at bruge en lille strøm i lang tid til at oplade.For det andet skal vandbatteriet under opladningsprocessen være dækket af lufthuller.Udstødningstilstand, og skal også holdes væk fra varme- og antændelseskilder, ellers er der fare for eksplosion.

Kort batterilevetid?Mister du hurtigt strøm?

Ryttere kan være stødt på det fænomen, at det nyudskiftede batteri bliver skrottet i processen med at bruge batteriet.Hovedårsagen til dette fænomen er faktisk direkte relateret til en del af motorcyklens ladesystem.

Det er en ensretterregulator.Hvis ensretterregulatoren er let beskadiget, vil spændingsudsvingene i ladesystemet være relativt store.Under denne forudsætning vil batteriet lide under strømtab og overopladning.Derfor, når 6 vole motorcykelbatteriet ikke er holdbart. Når fænomenet opstår, bør ensretterregulatoren udskiftes afgørende.


Indlægstid: 31. maj 2022